• Sugeng Rawuh

    Statistik

    SURAT BERBAHASA JAWA




    Mesoyi, 21 November 2010


    Mugi katur Bapak/Ibu

    ...
    Warga desa Mesoyi
    Ing Palenggahan.





    Assalamualaikum Wr. Wb.
    Kanthi ngaturaken puja puji harja, kairing sagunging pakurmatan, kula angrantu rawuh panjenengan benjing:
    Titi ari / dinten : Rabu
    Titi mangsa : 24 November 2010
    Titi wanci : 19.30 (ba’da Isya).
    Mapan ing : Dalemipun Bapak pangarsa Desa Mesoyi (dalemipun Bapak Drajat).
    Wigatosing sedya : Pirembagan program kerja KKN Lokasi Posdaya ing Desa Mesoyi.

    Ing wasana kula ngaturaken agunging panuwun awit saking kawigatosan saha rawuh panjenengan.

    Wassalamu’alaikum Wr. Wb.


    Panyarta KKN,

    Chafid



    0 komentar:

    Popular Posts

    Main Menu

     

    Blog Indonesia

    blog-indonesia.com

    Perlindungan Blog

    Para Rawuh

    free counters

    Samenika Tabuh

    Chafid Ibnu Abdillah SMP 2 Taman Pemalang

    Buwana